Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.934 Gösterim
31 Mart 2017 14:30
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Hafta sonunda üçü yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam yedi yeni film seyircinin karşısına çıkıyor.


Mehmet Coşkundeniz'in aynı adlı romanından uyarlanan, Gökçe Bahadır'ın başrolünde yer aldığı Aşk Uykusu, aldatılan bir kadının mücadelesini odağına alıyor.

Doğa Can Anafarta'nın senaryosuna imza atıp yönetmenliğini üstlendiği Biz Size Döneriz, üniversitede tanışıp çok yakın arkadaş olan altı gencin mezuniyet sonrası hayatla mücadelelerini mizahi bir dille anlatıyor.

Scarlett Johansson'un başrolünde yer aldığı, ünlü manga serisinden sinemaya uyarlanan Kabuktaki Hayalet (Ghost in the Shell), 9. Birlik'in başındaki insan-sayborg hibritin gizemli hikâyesini ele alıyor.

Bertrand Bonello'nun yazıp yönettiği Nocturama, sıradan bir Paris sabahında, şehrin dört bir yanında patlayan bombalar sırasında on gencin hikâyesini ele alıyor.

Tom McGrath'in yönetmen koltuğunda oturduğu Patron Bebek, takım elbise giyip elindeki evrak çantasıyla dolaşan bir bebeğin yürüttüğü gizli görevi anlatıyor.

Can Ulkay ve Mutlu Karadoğan'ın yönetmenliğini üstlendiği Sarıkamış Çocukları, Sarıkamış'ta cepheye doğru bir yolculuğa çıkan Mehmet ve Yusuf'un hikâyesini ele alıyor.

Jessica Chastain'in başrolünde yer aldığı The Zookeeper's Wife, Nazi istilası sırasında Varşova Hayvanat Bahçesi'nden yüzlerce insan ve hayvanın kurtarılmasını sağlayan Antonina ve Jan Zabinski çiftinin hikâyesini ele alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.