Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

3.002 Gösterim
2 Eylül 2016 15:00
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterime giriyor

Eylül ayının ilk hafta sonunda, prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapan filmden, merakla beklenen yerli korku filmine; farklı türlerde yedi yeni film vizyona giriyor.


2014'ten itibaren birer yıl arayla gösterime giren Siccin filmlerinin üçüncü halkası Siccin 3: Cürmü Aşk'ın yönetmen koltuğunda yeniden Alper Mestçi oturuyor. Adnan Koç, Büşra Ayaydın, Cem Uslu, Nevin Efe gibi isimlerinde başrolünde yer aldığı film, aşk ile korkunun harmanlandığı bir hikâye anlatıyor.

Kayıp Balık Dori, Kayıp Balık Nemo filminden kimsenin unutamadığı Mavi Tang balığı Dori'yi geçmişiyle ilgili bazı yanıtlar ararken arkadaşı Nemo ve Marlin'le yeniden bir araya getiriyor. Yaz başında vizyona girdiği Amerika'da bir gişe canavarına dönüşen film, ülkemizde de bu hafta gişenin en iddialı yapımlarından biri olarak göze çarpıyor.

Ammar serisi, Deccal, Helak: Kayıp Köy gibi filmler çeken Özgür Bakar'ın bu sefer korku komediyi denediği Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler'in başrollerinde Ufuk Şen, Süleyman Kabaali, Bengi İdil Uras ve Duygu Paracıkoğlu gibi isimler yer alıyor.

Bir süredir sinemadan uzak kalan Mel Gibson'ın eski bir suçluyu canlandırdığı Kan Bağı (Blood Father), kızını korumak için her şeyi yapmaya hazır bir baba karakteriyle Taken serisi tarzı aksiyon filmlerinden haz alan izleyiciler için bu haftanın ideal seçeneği gibi duruyor.

Aşk ve Küller (Blue Valentine) filmiyle dikkat çeken Derek Cianfrance'ın yönettiği, başrollerinde yakın dönemin en popüler oyuncularından Alicia Vikander ile Michael Fassbender'ı gördüğümüz Hayat Işığım (The Light Between Oceans)Avustralya'nın batı kıyılarında bir deniz fenerinde çalışan Tom ile eşi Isabel'in okyanustan kıyıya çarpan bir teknede buldukları çocuğu yetiştirmelerini anlatıyor. Bu hafta içerisinde Venedik'te dünya prömiyerini yapan film, eleştirmenlerden geçer not aldı.

Semra Dündar'ın yönetmenliğini yaptığı, bir AVM'de güvenlik görevlisi olarak çalışan Fikret'in komik maceralarını anlatan filmin başrollerinde ise Bala Atabek, Derya Şen ve Hakan Eratik gibi isimler yer alıyor.

Arin Arjen Öztürk'ün yönettiği, başrollerinde Gökhan Mumcu, Tolga Yüce, Bengi Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Masal, bir vasiyet üzerine kesişen hayatları anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.