Alper Mestçi

Alper Mestçi


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Siccin 6 9 Ağustos 2019
TME Films 450.414 7.143.586
Üç Harfliler: Adak 18 Ocak 2019
TME Films 219.898 2.897.230
Siccin 5 17 Ağustos 2018
TME Films 633.391 7.547.432
Üç Harfliler: Beddua 15 Haziran 2018
TME Films 339.737 3.903.044
Siccin 4 1 Eylül 2017
TME Films 476.880 5.638.713
TME Films 277.596 2.980.134
TME Films 226.349 2.392.485
Siccin 2 10 Temmuz 2015
TME Films 289.327 2.883.393
Sabit Kanca 2 24 Ekim 2014
Pinema 84.042 905.218
Siccin 26 Eylül 2014
Pinema 337.126 3.476.088
Sabit Kanca 22 Mart 2013
UIP Türkiye 294.264 2.653.184
Musallat 2: Lanet 2 Aralık 2011
Özen Film 514.331 4.401.327
Kanal-İ-zasyon 23 Ekim 2009
Tiglon 268.119 2.092.067
Musallat 16 Kasım 2007
Özen Film 301.220 2.095.398