Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

2.484 Gösterim
7 Ekim 2022 11:13
Vizyonda bu hafta: 7 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, ikisi yabancı beşi yerli olmak üzere toplam yedi yeni film seyirciyle buluşuyor. Ayrıca Luc Besson'un 1994 yapımı klasiği Leon ise sinemalarda yeniden izleyiciyle buluşuyor.


Ailesinin ölümüne şahit olan genç Matilda ile onu koruma altına alan kiralık katil Leon'un hikâyesini anlatan Luc Besson imzalı Leon, Başka Sinema dağıtımcılığında yıllar sonra yeniden izleyiciyle buluşuyor.

 

David O. Russell imzalı film, 1930'lu yıllarda kendilerini şüpheli konumunda buldukları bir suç zincirinin ortasında kalan üç dostun hikâyesini anlatıyor.

 

Film, geliştirdiği biyolojik silahla dünyayı tehdit eden Sutung'a karşı mücadele eden süper kahraman ekibi Efsane Takım'ın hikâyesini anlatıyor.

 

Film, zamanlar arası kapının açılmasıyla mahkumlarını insan beynine hapseden uzaylılar ile 600 yıl öncesinden bir keşişin yolunun kesişmesini anlatıyor.

 

Film, kamp için gittikleri bir yerde keşfettikleri mağarada mahsur kalan bir grup arkadaşın başından geçenleri anlatıyor.

 

Kim Bu Aile?, kariyerinin en önemli operasyonunda başarısız olunca açığa alınan ve kendisini bu duruma düşüren çeteyi gizlice takip edebilmek için devraldığı tavuk restoranında istemeden çok başarılı olan başkomiser Adem Haberdar ile operasyonda ona destek veren "aile"sinin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, Suriye'de şehit düşen üç askerin naaşını Türkiye'ye getirmeye çalışan bir grup askerin hikâyesini anlatıyor.

 

Film, ailesiyle gittikleri köyün cinlerin etkisinde olduğunu keşfeden Gaffar ve ailesinin başından geçenleri anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.