Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

3.238 Gösterim
12 Ağustos 2016 09:05
Vizyonda bu hafta: 6 yeni film gösterime giriyor

Ağustos'un ikinci hafta sonunda, yirmi beş yıllık bir başyapıtın yenilenmiş versiyonundan ilgiyle takip edilen çizgi-roman uyarlamasına, dördü yabancı ikisi yerli olmak üzere altı yeni film vizyona giriyor.


DC Sinematik Evreni'nin yeni parçası olacak olan Suicide Squad, başarılı tanıtım kampanyaları sonrası nihayet vizyona giriyor. Dünyayı kurtarmak gibi zorlu bir görev için kötülerden oluşan bir takımın bir araya gelmesini konu alan filmin başrollerindeWill Smith, Jared Leto, Margot Robbie ve Viola Davis gibi isimler yer alıyor.

Kariyeri boyunca hemen hemen her yıla en az bir film sığdırmayı başaran Woody Allen'ın yeni filmi Café Society, 1930'ların Hollywood'unda geçen bir aşk hikâyesini konu ediniyor. Filmin başrollerinde ise Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Blake Lively, Steve Carell ve Corey Stoll gibi birbirinden ünlü isimleri görüyoruz.

Krzysztof Kieslowski'nin başyapıtlarından biri olan Veronique'nin İkili Yaşamı, yirmi beş yıl sonra yenilenmiş kopyasıyla vizyona giriyor. Biri Polonya'da, diğeri Fransa'da yaşayan ve birbirini tanımayan iki kadının, Weronika ile Veronique'in yaşamını anlatan filmi vizyonda izleme şansına erişiyoruz.

Başrollerinde Tina Ivlev ve Richard Tyson'ın yer aldığı Vahşet Gecesi (Bound to Vengeance), intikam anlatılarının ögelerini kullanan bir korku/gerilim filmi. Bir sapık tarafından kaçırılarak hapis edilen Eve'nin kaçış hikâyesini anlatan yapım, Eve'nin kaçışıyla farklı bir yöne evriliyor.

Hasan Gökalp tarafından yönetilen bu haftanın yerli yapımlarından biri olan Lanetli Anahtar, yakın dönem yerli korku sinemasında pek çok örneğini gördüğümüz cin filmlerinin yeni örneklerinden bir tanesi. Film, kendisine büyü yapılan arkadaşlarını kurtarmaya çalışırken bir cin kabilesinin hedefi hâline gelen bir arkadaş grubunun başından geçenleri anlatıyor.

Oyuncu Ufuk Bayraktar'ın ilk uzun metraj yönetmenlik deneyimi olan, Antalya'da Altın Portakal Seyirci Ödülü'nü kazanmış Kümes filmi, bu hafta vizyona giren diğer bir yerli yapım. 1950'lerde küçük bir köyde yaşayan ailenin hayatını anlatan filmde, Ufuk Bayraktar, Hasibe Eren, Selen Domaç gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.