Woody Allen

Woody Allen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bir Film 32.707 706.152
Dönme Dolap 22 Aralık 2017
Bir Film 19.893 297.065
Cafe Society 12 Ağustos 2016
Bir Film 55.290 792.619
Mantıksız Adam 9 Ekim 2015
Bir Film 22.720 346.662
Sihirli Ay Işığı 10 Ekim 2014
Pinema 25.006 408.995
Mavi Yasemin 27 Eylül 2013
Pinema 64.907 1.004.123
Özen Film 13.511 161.659
Roma'ya Sevgilerle 28 Eylül 2012
Pinema 111.536 1.472.311
Paris'te Gece Yarısı 30 Eylül 2011
Chantier 107.236 1.326.508
Kim Kiminle Nerede? 15 Ocak 2010
Tiglon 14.014 149.066
Tiglon 146.297 1.480.702
Cassandra'nın Rüyası 21 Aralık 2007
Chantier 26.872 279.843
Maç Sayısı 17 Şubat 2006
Chantier 84.920 737.933
Melinda ve Melinda 22 Nisan 2005
Özen Film 4.961 38.567
Ufak Sahtekarlıklar 27 Ekim 2000
Warner Bros. 18.413 48.296
Yaramaz Harry 8 Mayıs 1998
Umut Sanat 41.336 33.666
Warner Bros. - -
Bullets Over Broadway 27 Eylül 1996
Film Pop - -
Sevimli Fahişe 24 Mayıs 1996
Warner Bros. - -
Stardust Anıları 9 Eylül 1994
UIP - -
Manhattan 12 Ağustos 1994
UIP - -
Annie Hall 27 Mayıs 1994
UIP - -
Bir Cinayet Sırrı 20 Mayıs 1994
Warner Bros. - -
UIP - -
Kocalar Ve Karılar 18 Haziran 1993
Warner Bros. - -
Alışveriş Manzaraları 19 Temmuz 1991
Warner Bros. - -
Alice 21 Haziran 1991
Warner Bros. - -
New York Üçlemesi 23 Kasım 1990
Warner Bros. - -
Suçlar ve Kabahatler 25 Mayıs 1990
Avşar Film - -
Bir Başka Kadın 16 Mart 1990
Avşar Film - -