Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

3.796 Gösterim
26 Kasım 2021 11:55
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterimde!

Hafta sonunda, yedisi yabancı üçü yerli olmak üzere toplam on yeni film seyirciyle buluşuyor.


Le lion, psikiyatri kliniğinde deli numarası yapan bir hasta ile onunla ilgilenmek zorunda kalan tıbbi görevlinin yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Can Sarcan'ın yönettiği komedi filmi, bir kampüste yanlış giden bir deney sonucu ortaya çıkan zombi salgınını anlatıyor.

 

Film, birkaç günlük sakin bir tatile çıkan Azra ve Burak çiftinin başından geçen paranormal olayları konu ediniyor.

 

Film, Enkanto adı verilen göz kamaştırıcı ve büyüleyici bir yerde yaşayan olağanüstü bir ailenin, Madrigallerin, hikayesini anlatıyor.

 

Ridley Scott'ın yönettiği House of Gucci, 1980'lerde aile içi anlaşmazlıkları iyice ayyuka çıkan moda devi Gucci ailesini ve 1995 yılında Maurizio Gucci'nin öldürülmesine kadar varan skandalları anlatıyor.

 

Guy Ritchie ile Jason Statham'ın yeniden bir araya geldiği Wrath of Man, çocuğunun katilini bulabilmek için büyük meblağlarda nakit para taşımacılığı yapan bir firmada güvenlik olarak işe başlayan gizemli bir adamın kişisel intikam mücadelesini anlatıyor.

 

Räuberhände, yolları İstanbul'a düşen iki yakın arkadaş Janik ve Samuel'in hikâyesini anlatıyor.

 

My Hero Academia isimli anime dizisinin üçüncü sinema filmi olan My Hero Academia The Movie: World Heroes' Mission, şehri ve insanları tehlikeye atan yeni ve gizemli bir tehditle mücadele içerisindeki Deku ve profesyonel süper kahraman ekibinin hikâyesini anlatıyor.

 

Barış Bıçakçı ve Tufan Taştan'ın senaryosunu kaleme aldığı Sen Ben Lenin, uzun yıllar boyunca Akçakoca kasaba meydanına dikilmesi istenen fakat bürokratik izinlerin çıkmaması sonucu bir depoda saklanan Lenin'in büstünün hikâyesini alternatif bir gerçeklik sunarak ele alıyor.

 

Film, emekli olmadan önce son bir vurgun için kolları sıvayan Richard'ın bu iş sırasında başından geçenleri anlatıyor.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.