Vizyona giren Tenet'ten söyleşi ve kamera arkası görüntülerin yer aldığı özel bir video yayınlandı

2.836 Gösterim
27 Ağustos 2020 11:00
Vizyona giren Tenet'ten söyleşi ve kamera arkası görüntülerin yer aldığı özel bir video yayınlandı

26 Ağustos itibarıyla Türkiye de dahil birçok ülkede nihayet gösterime giren Tenet'ten özel söyleşiler ve kamera arkası görüntülerin yer aldığı bir video yayınlandı.


Dünya genelinde Tenet rüzgarı esmeye başladı. Christopher Nolan'ın merakla beklenen filmi ABD, Çin, Japonya gibi büyük pazarlar dışında gösterime girmeye başladı. Filmin özellikle Avrupa ülkelerinde ilgiyle karşılandığına dair ilk raporlar gelirken, bir hafta sonra gösterime gireceği ABD'de ise Tenet'in ön satışlarda Dunkirk ve Interstellar'ı geride bıraktığı belirtiliyor.

 

Christopher Nolan'ın alametifarikası zaman mefhumunun bozumu ekseninde, yine yönetmenden alışık olduğumuz üzere epik bir hikâyeyi anlatmaya soyunan Tenet, izleyenlere üzerinde konuşulacak konu verme konusunda oldukça cömert bir film. Dolayısıyla Warner Bros.'un yayınladığı, içerisinde Christopher Nolan'dan Elizebeth Debicki'ye, film ekibinin görüşlerinin yanı sıra kamera arkası görüntülerinin yer aldığı özel video, seyircilerin filmi izledikten sonra göz atmayı isteyebileceği bir materyal olarak dikkat çekiyor. Yayınlanan Türkçe altyazılı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.