Usta aktör Samuel L. Jackson, Saw yeniden çevriminin kadrosuna katıldı

3.540 Gösterim
9 Temmuz 2019 12:00
Usta aktör Samuel L. Jackson, Saw yeniden çevriminin kadrosuna katıldı

Saw serisiyle tanınan Darren Lynn Bousman'ın yönetmen koltuğunda oturacağı Saw yeniden çevriminin başrolünde usta aktör Samuel L. Jackson yer alacak.


Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir yankı uyandıran Saw serisinin bu yeniden çevriminin prodüksiyon süreci resmi olarak başladı. Chris Rock'ın bir dizi suçu araştıran bir dedektife hayat vereceği korku filminin detayları hâlâ açıklanmamış olsa da Saw serisinin yeniden çevrimi olduğu göz önünde bulundurulduğunda konuya dair birçok tahmin yürütmek mümkün oluyor. Filmin yapım şirketi Lionsgate'in serinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacakları bir proje üzerinde ilerlediklerini belirttiği bu yeni Saw'un kadrosuna usta aktör Samuel L. Jackson da dahil oldu.

 

Rock ve Jackson'la beraber Riverdale dizisiyle tanınan Marisol Nichols ve Max Minghella gibi isimlerin de yer alacağı filmin yönetmen koltuğunda orijinal serinin ikinci, üçüncü ve dördüncü filmlerinin yönetmenliğini üstlenmiş Darren Lynn Bousman oturuyor. Daha şimdiden korku türü için yeni bir merak öğesine dönüşen filmin, 23 Ekim 2020 tarihinde ABD'de vizyona girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.