Under the Banner of Heaven dizisinden fragman yayınlandı

3.483 Gösterim
24 Şubat 2022 14:50
Under the Banner of Heaven dizisinden fragman yayınlandı

Andrew Garfield'in başrolünü üstlendiği Under the Banner of Heaven'dan fragman yayınlandı. 1984'te yaşanan gerçek bir cinayet soruşturmasını konu alacak mini dizinin bu yıl içerisinde başlaması bekleniyor.


Jon Krakauer'ın 2003 yılında yayımlanan ve gerçek bir çifte cinayet soruşturmasını konu alan Under the Banner of Heaven: A Story of Violent Faith adlı kitabından uyarlanan mini dizi Under the Banner of Heaven'dan fragman yayınlandı. Andrew Garfield ve Daisy Edgar-Jones'un başrollerini üstlendiği mini dizi, 2022 yılı içerisinde henüz net olarak belli olmayan bir tarihte FX üzerinden Hulu ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

1984'te Utah'ın küçük bir kasabasında yaşayan Ron ve Dan Lafferty adlı iki Mormon kardeşin, en küçük kardeşlerinin eşini ve kızını öldürmesini soruşturan, kendisi de dindar bir Mormon olan dedektif Pyre'ın kiliseye olan güvenini sarsacak ve inancını sorgulamaya başlamasına sebep olacak bağlantılar bulmasını konu edinen dizide, Andrew Garfield dedektif Pyre'a, Daisy Edgar-Jones ise cinayete kurban giden Brenda Lafferty'ye hayat verecek. Sam Worthington ve Wyatt Russell katil kardeşleri canlandırırken bu oyunculara kadrodaki diğer isimler olan Denise Gough, Billy Howle, Allen Lafferty, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie, Sandra Seacat ve Christopher Heyerdahl eşlik edecek.

 

Senaryosu Oscar ödüllü Dustin Lance Black tarafından uyarlanan Under the Banner of Heaven dizisinden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.