Sam Worthington

Sam Worthington

Doğum Tarihi

2 Ağustos 1976

Yaş

47


Gelecek Filmler

Şeytan Ayini Gerilim, Korku

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

21 Haziran 2024

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

28 Haziran 2024

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

16 Ağustos 2024
The Georgetown Project Gerilim, Korku

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

27 Aralık 2024
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Aralık 2025
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

21 Aralık 2029
Avatar 5 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Aralık 2031

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.04.2023 ₺630.354 6.640
16.12.2022 ₺187.913.490 2.677.103
18.08.2017 ₺58.817 4.267
07.04.2017 ₺88.430 6.975
25.11.2016 ₺462.509 32.848
18.09.2015 ₺2.475.240 167.420
24.04.2015 ₺68.535 4.676
02.05.2014 ₺191.879 17.898
30.03.2012 ₺4.302.146 384.188
09.03.2012 ₺95.242 10.925
08.04.2011 ₺284.550 27.538
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597
18.12.2009 ₺32.817.306 2.586.627
05.06.2009 ₺2.358.248 276.007
27.06.2008 ₺116.909 16.543
07.06.2002 ₺347.488 101.187
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.