Sam Worthington

Sam Worthington

Doğum Tarihi

2 Ağustos 1976

Yaş

45


Gelecek Filmler

Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Aralık 2024
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2026
Avatar 5 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Aralık 2028

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.08.2017 ₺58.817 4.267
07.04.2017 ₺88.430 6.975
25.11.2016 ₺462.509 32.848
18.09.2015 ₺2.475.240 167.420
24.04.2015 ₺68.535 4.676
02.05.2014 ₺191.879 17.898
30.03.2012 ₺4.302.146 384.188
09.03.2012 ₺95.242 10.925
08.04.2011 ₺284.550 27.538
02.04.2010 ₺4.811.400 476.597
18.12.2009 ₺26.636.521 2.482.991
05.06.2009 ₺2.358.248 276.007
27.06.2008 ₺116.909 16.543
07.06.2002 ₺347.488 101.187