Sam Worthington

Sam Worthington


Gelecek Filmler

Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Aralık 2024
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2026

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Avcı'nın İntikamı 18 Ağustos 2017
Chantier 4.267 58.817
Baraka 7 Nisan 2017
TME Films 6.975 88.430
Savaş Vadisi 25 Kasım 2016
Pinema 32.848 462.509
Everest 18 Eylül 2015
UIP Türkiye 167.420 2.475.240
Cake 24 Nisan 2015
Warner Bros. Türkiye 4.676 68.535
Sabotaj 2 Mayıs 2014
UIP Türkiye 17.898 191.879
Titanların Öfkesi 30 Mart 2012
Warner Bros. Türkiye 384.188 4.302.146
Tiglon 10.925 95.242
Son Gece 8 Nisan 2011
Tiglon 27.538 284.550
Titanların Savaşı 2 Nisan 2010
Warner Bros. Türkiye 476.597 4.811.400
Avatar 18 Aralık 2009
Tiglon 2.482.991 26.636.521
Terminatör: Kurtuluş 5 Haziran 2009
Warner Bros. Türkiye 276.007 2.358.248
Timsah: Nehrin Dişleri 27 Haziran 2008
Medyavizyon 16.543 116.909
Şeref ve Cesaret 7 Haziran 2002
Özen Film 101.187 347.488