Sam Worthington

Sam Worthington

Doğum Tarihi

2 Ağustos 1976

Yaş

44


Gelecek Filmler

Avatar 2 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

16 Aralık 2022
Avatar 3 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Aralık 2024
Avatar 4 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

18 Aralık 2026
Avatar 5 Aksiyon, Fantastik, Macera

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Aralık 2028

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.08.2017 58.817 TL 4.267
07.04.2017 88.430 TL 6.975
25.11.2016 462.509 TL 32.848
18.09.2015 2.475.240 TL 167.420
24.04.2015 68.535 TL 4.676
02.05.2014 191.879 TL 17.898
30.03.2012 4.302.146 TL 384.188
09.03.2012 95.242 TL 10.925
08.04.2011 284.550 TL 27.538
02.04.2010 4.811.400 TL 476.597
18.12.2009 26.636.521 TL 2.482.991
05.06.2009 2.358.248 TL 276.007
27.06.2008 116.909 TL 16.543
07.06.2002 347.488 TL 101.187