Uluç Bayraktar imzalı Siyah Kalp dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı

567 Gösterim
23 Ağustos 2024 11:25
Uluç Bayraktar imzalı Siyah Kalp dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı

Ece Uslu'nun başrolü Aras Aydın ve Hafsanur Sancaktutan ile paylaştığı Siyah Kalp dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak olan dizi, kendilerini yıllar önce terk edip zengin bir iş adamıyla evlenen anneleri Sumru'nun izinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşlerin hikâyesine odaklanıyor.


Paramparça, Bir Zamanlar Çukurova, Aldatmak gibi Türk televizyonlarının fenomen dizilerine imza atan Yıldız Tunç'un senaryosunu kaleme aldığı Siyah Kalp dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Çekimleri Kapadokya’da gerçekleşen dizi, kendilerini genç yaşta terk edip varlıklı bir iş adamıyla evlenen anneleri Sumru'nun izinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşler Nuh ve Melek'in dramatik hikâyesini konu ediniyor.

 

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği Siyah Kalp dizisinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Ece Uslu'nun başrolü Aras Aydın ve Hafsanur Sancaktutan ile paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunu Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Genco Özak, İlker Aksum, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Ferda Işıl ve Işıl Yücesoy oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.