Uluç Bayraktar imzalı Siyah Kalp dizisinin çekimleri başladı

817 Gösterim
15 Temmuz 2024 13:17
Uluç Bayraktar imzalı Siyah Kalp dizisinin çekimleri başladı

Uluç Bayraktar imzalı, başrollerinde Ece Uslu ve Burak Sergen'in yer aldığı Siyah Kalp dizisinin çekimleri başladı. Yeni sezonda Show TV'de ekranlara gelecek olan dizi, kendilerini genç yaşta terk edip zengin bir adamla evlenen annelerinin izini süren ikiz kardeşlerin hikâyesini konu ediniyor.


Ezel, Karadayı, İçerde gibi Türk televizyonlarının fenomen dizilerine imza atan yönetmen Uluç Bayraktar'ın dört yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen Siyah Kalp dizisinin çekimleri başladı. Yeni sezonda Show TV'de ekranlara gelecek olan dizi, kendilerini genç yaşta terk edip varlıklı bir iş adamıyla evlenen anneleri Sumru'nun izinden Kapadokya'ya gelen ikiz kardeşler Nuh ve Melek'in dramatik hikâyesini konu ediniyor.


Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği Siyah Kalp dizisinin senaryosunu Yıldız Tunç kaleme alıyor. Ece Uslu ve Burak Sergen'in başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunu Hafsanur Sancaktutan, Aras Aydın, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Esra Dermancıoğlu, İlker Aksum, Genco Özak, Bülent Polat, Ayşe Tunaboylu, Gözde Çığacı, Derin İnce, Deniz Karabaş, Sema Çeyrekbaşı ve Işıl Yücesoy oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.