Türkiye'nin ilk 4 boyutlu filmi: Siccin 4

4.796 Gösterim
22 Ağustos 2017 14:34
Türkiye'nin ilk 4 boyutlu filmi: Siccin 4

Siccin 4, Türkiye sinemasında bir ilk olan 4 boyut teknolojisiyle 1 Eylül tarihinde seyircisiyle buluşacak. 


Siccin serisinin dördüncü filmi korku severleri şaşırtacak yeni bir teknolojiyle beraber sinemalarda yerini almaya hazırlanıyor. 1 Eylülde vizyona girecek olan Siccin 4, 4 boyut teknolojisi ile hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak izleyicileri de filmin içerisine dahil edecek.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Mestçi’nin üstlendiği Siccin 4, Mirza MetinYasemin KurttekinSebahat AdalarYasemen Büyükağaoğlu, Mana AlkoyMerve Ateş gibi oyunculardan oluşan kadrosuyla, yerli korku severlerle buluşacak. Filmde zengin bir aile olan Yılmaz ailesinin maddi sorunlar yaşaması sebebiyle babaanne Saadet'in yanına yerleşmek zorunda kalmaları ve o evde yaşadıkları gizem dolu olaylar anlatılıyor. 

 

Güney Kore’de gerçekleştirilen 30 günlük bir çalışmanın ardından “Siccin 4”, 4 boyutlu gösterim için hazır hale geldi. 4DX teknolojisi İngiltere’den İsviçre’ye, Macaristan’dan, Polonya’ya, Romanya’dan ve Çek Cumhuriyeti’ne kadar Avrupa’daki birçok ülkede kullanılıyor. Türkiye'de ilk defa denenecek. 

 

1 Eylül'de seyircisiyle buluşacak olan Siccin 4'ün fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.