Türk yapımı bir bilim kurgu: Senkron

4.456 Gösterim
13 Nisan 2021 17:00
Türk yapımı bir bilim kurgu: Senkron

Gain’in Premium platformunda yeni çıkan bir bilimkurgu dizisi dikkat çekiyor ve bu dizi yerli yapım olan Senkron. Aşkların, hayal kırıklıklarının, şiddet ve depresyon anlatımlarının ötesinde paralel evrenlere dair bir anlatımı olan Senkron dizisi, konusuyla olduğu kadar yapım kalitesiyle de öne çıkıyor.


Gerçek hayatta evli olan Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat çiftinin birlikte rol aldığı Senkron, oyuncuları itibariyle gerçek hayattan oldukça esinlenmiş izlenimi verse de hiç beklenmedik bir anda paralel evrendeki hayatlarına geçiş yapan bir ikilinin yaşadıkları konu alınıyor.

 

Dizinin senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlenen Özcan Deniz, zamanda yolculuk ve paralel evren konularını kendi orijinal bakış açısıyla ele alıyor. Özellikle görüntü yönetmenliğiyle etkileyici bir görsellik sunan dizi, pandemi şartlarında çekilmesine ve çok fazla dış mekan içermemesine rağmen bilim kurgu havasını izleyiciye geçirebiliyor.

 

“Yaptığımız seçimler bizi belirliyor, ancak yapmadığımız seçimlere ne oluyor? Ortadan kalkıyorlar mı yoksa başka bir frekansta bizlerle birlikte yaşamlarını sürdürüyorlar mı?”

 

Bu soruyla açılışını yapan Senkron, dallanıp budaklanan hikayesi ve beklemediğiniz sürprizleriyle sizlere etkileyici bir 6 bölüm vadediyor. Her bölümü ortalama 40 dakikadan oluşan dizi, sizleri yaşadığımız dünya ve evreni sorgulatacak kışkırtıcı sorularla bırakacak.

 

Diziyi, Gain Premium içerikleri arasında bulabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.