True Detective'in efsanevi ikilisi Matthew McConaughey ve Woody Harrelson, yeni bir dizi için tekrar bir araya geliyor

4.223 Gösterim
16 Mart 2023 17:52
True Detective'in efsanevi ikilisi Matthew McConaughey ve Woody Harrelson, yeni bir dizi için tekrar bir araya geliyor

True Detective'in ilk sezonunun başrollerini paylaşan Matthew McConaughey ve Woody Harrelson, Apple TV+'ın yeni komedi dizisi için tekrar bir araya geliyor. Teksas'ta geçecek dizinin yayın tarihi ve ismi henüz duyurulmadı.


HBO yapımı True Detective dizisinin ünlü ikilisi Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'ın Apple TV+'ın yeni komedi dizisinde yer alacakları duyuruldu. Matthew McConaughey'in son televizyon işi Hank the Cowdog animasyonu iken, Woody Harrelson da The Freak Brothers animasyon dizisinde yer almıştı. 

 

Hollywood'da da dostluklarıyla tanınan ikili True Detective dizisinden önce 2008 yapımı Surfer, Dude filminde yan yana boy göstermişlerdi. Dokuz senenin ardından ikiliyi tekrar yan yana getiren ve henüz ismi açıklanmayan bu komedi dizisi fikri, Deadline'ın haberine göre David West Read tarafından geldi. 

 

On bölümden oluşan ve her biri yarım saat sürecek olan dizi, "tuhaf ve güzel bir bağ" ile birbirine bağlanan bir çiftin aşk hikâyesini anlatacak. İkilinin arkadaşlıklarının, bahsi geçen ailenin Matthew'un Teksas'taki çiftliğinde beraber yaşamaya başlamasıyla nasıl bir testten geçeceğini gösterecek. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.