Tom Hanks ve Paul Greengrass'i yeniden bir araya getiren News of the World'den fragman!

1.933 Gösterim
23 Ekim 2020 16:20
Tom Hanks ve Paul Greengrass'i yeniden bir araya getiren News of the World'den fragman!

Captain Phillips filminde birlikte çalışan ünlü oyuncu Tom Hanks ve yönetmen Paul Greengrass'i yeniden bir araya getiren News of the World filminden fragman yayınlandı.


2013 yılında Captain Phillips filminde birlikte çalışan ünlü oyuncu Tom Hanks ile usta sinemacı Paul Greengrass'in yniden bir araya geldiği Dünyadan Haberler (News of the World), yüzbaşı olarak yer aldığı iç savaşın bitmesinden beş yıl sonra, Kiowa halkı tarafından büyütülmüş beyaz bir kız çocuğu olan Johanna'yı biyolojik bağı olan akrabalarına götürme görevini kabul eden Jefferson Kyle Kidd ile Joanna'nın bu zorlu yolculuk sırasında yaşadıklarını konu ediniyor.

 

Tom Hanks'in Amerikan İç Savaşı gazisi Jefferson Kyle Kidd'e hayat verdiği filmde, Kiowa halkı tarafından büyütülen genç Johanna'yı ise geçtiğimiz yıl Almanya'nın Oscar aday adayı olan Oyunbozan (Systemsprenger) filmindeki performansıyla büyük övgü toplayan genç oyuncu Helena Zengel canlandırıyor.

 

Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de 25 Aralık 2020 tarihinde gösterimde olması planlanan filmin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.