Todd Phillips, Joker 2'nin ismini ve senaryo kapağını paylaştı

2.365 Gösterim
8 Haziran 2022 11:26
Todd Phillips, Joker 2'nin ismini ve senaryo kapağını paylaştı

2019 yılında gösterime giren Joker'in yönetmeni Todd Phillips, ikinci filmin Joker: Folie à Deux ismine sahip senaryosunun kapağını ve başrol oyuncusu Joaquin Phoenix'in senaryoyu okurken fotoğrafını paylaştı.


Pandemi tüm dünyayı etkisi altına almadan önceki son birkaç sinema olayından biri Joker'in gerek eleştirel gerekse seyirci nezdinde başarısıydı. Dünya genelinde $1,076 milyar hasılata ulaşan film, vizyonda kaldığı süre boyunca konuşulmuş ve akabinde filmin başrolü Joaquin Phoenix, Oscar ödülüne uzanmayı başarmıştı. Daha o yıl bitmeden yönetmen Todd Phillips'e olası devam filmleriyle ilgili sorular gelse ve yönetmen bu olasılığa belli bir ilgiyle karşılasa da özellikle pandemi sonrası bu ihtimal rafa kaldırılmış gibi gözüküyordu. Yakın dönemde devam filmi üzerine çalıştığını tabiri caizse çıtlatan Phillips, yaptığı Instagram paylaşımıyla filmi senaryosunun kapağını, dolayısıyla üzerine çalıştığı filmin ismini ve Joaquin Phoenix'in senaryoyu okurken bir fotoğrafını paylaştı.

Görselde, Scott Silver ve Todd Phillips imzalı senaryonun ismi Joker: Folie à Deux, yani Türkçe ifade etmek gerekirse Joker: İki Kişilik Delilik olarak gözüküyor. Ayrıca Joaquin Phoenix'in de senaryoyu yine kendine has bir şekilde okuduğu göze çarpıyor.

 

Henüz Warner Bros. saflarından resmi bir açıklama olmasa da, neredeyse gişe garantisi olan bir yapımı, üstelik filmin yönetmeni ve yıldız oyuncusu gerçekleştirmek için bu kadar istekliyken, bir stüdyonun pas geçme ihtimali oldukça düşük gözüküyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.