The Witcher: Blood Origin dizisinden fragman ve ilk görseller yayınlandı

2.962 Gösterim
21 Aralık 2021 15:18
The Witcher: Blood Origin dizisinden fragman ve ilk görseller yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde 2. sezonu yayınlanan The Witcher'da yaşananların 1200 yıl öncesini anlatacak olan mini dizi The Witcher: Blood Origin'dan fragman ve ilk görseller yayınlandı. 


Ağustos ayında The Witcher: Nightmare of the Wolf adlı animasyon filmi yayınlanan The Witcher'ın ilk canlı çekim spin-off'u olacak ve ünlü dizinin 1200 yıl öncesini anlatırken, izleyiciye hikâyenin başlangıcını ve Kıta'nın tarihini keşfetme olanağı sunacak olan The Witcher: Blood Origin'dan fragman ve ilk görseller yayınlandı. Elflerin dünyasında geçecek ve ilk Witcher prototipinin yaratılmasını anlatacak dizinin; Éile, Fjall ve Scian adındaki daima savaşmaya hazır olduğu görülen üç ana karakterine sırasıyla Sophia Brown, Laurence O'Fuarain ve Michelle Yeoh hayat verecek. 

 

Canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının birleşerek tek bir dünyaya dönüşmesine neden olan olaylara tanık olacağımız dizide bu üç oyuncuya Balor karakterini canlandıran Lenny Henry, Eredin rolündeki Jacob Collins-Levy, Uthrok One-Nut'ı oynayan Dylan Moran ve Merwyn karakterine hayat veren Mirren Mack gibi isimler eşlik ederken, dizinin yaratıcılığını daha önce The Witcher'ın iki bölümünün senaryosunu yazan Declan De Barra yapıyor.

 

2022’de Netflix’te 6 bölüm halinde yayınlanacak The Witcher: Blood Origin'ın fragmanına ve ilk görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.