The Witcher: Blood Origin'dan yeni bir fragman yayınlandı

2.023 Gösterim
5 Aralık 2022 14:44
The Witcher: Blood Origin'dan yeni bir fragman yayınlandı

The Witcher'ın 1200 yıl öncesinde geçecek olan mini dizi The Witcher: Blood Origin'dan yeni bir fragman yayınlandı. Dört bölümlük dizi, 25 Aralık'ta Netflix'te ekrana gelecek.


Andrzej Sapkowski'nin The Witcher kitap serisinden Declan de Barra ile Lauren Schmidt Hissrich tarafından uyarlanan ve The Witcher'da yaşananlardan bin yılı aşkın bir süre önce elflerin altın çağında, durdurulamaz bir imparatorluğa karşı savaşmak için bir araya gelen yedi yabancının hikâyesini anlatan The Witcher: Blood Origin'dan yeni bir fragman yayınlandı. Dört bölümlük dizi, 25 Aralık'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Dışlanmış karakterlerden oluşan Yediler adlı ekibin, Kıta’nın zalimlerini devirmek için giriştiği mücadeleye odaklanacak dizide, The Witcher'ın yıldızlarından Joey Batey, Jaskier karakterine yeniden hayat vererek kadrodaki Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Michelle Yeoh, Mirren Mack, Lenny Henry, Minnie Driver, Francesca Mills, Zach Wyatt, Lizzie Annis ve Huw Novelli gibi isimlere katılacak.

 

25 Aralık’ta Netflix’te ekranlara gelecek The Witcher: Blood Origin dizisinden yayınlanan yeni fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.