The White Lotus'un 3. sezonu Tayland'da geçecek

5.446 Gösterim
28 Mart 2023 12:58
The White Lotus'un 3. sezonu Tayland'da geçecek

İlk sezonu Hawaii, ikinci sezonu Sicilya'da geçen The White Lotus dizisinin yeni sezon lokasyonu belli oldu. Bir lüks oteller zincirinde gerçekleşen hikâyeleri anlatan dizinin 3. sezonu Tayland'da geçecek.


Mike White'ın senaryosunu kaleme aldığı ve yönettiği The White Lotus dizisinin ilk iki sezonu sırasıyla Hawaii ve İtalya Sicilya'daki Four Seasons otellerinde çekildiği için, 3. sezonun da lüks oteller zincirinin bir başka ülkedeki otelinde geçeceği tahmin ediliyordu. 

 

HBO sessizliğini korurken, Mike White daha önce de 3. sezonun "ölüm, doğu dinleri ve maneviyatı" üzerine odaklanarak Asya'da geçebileceğini ima etmişti: "İlk sezon bir nevi parayı vurgularken, ikinci sezon seksi vurguluyordu. Üçüncü sezon da ölüm, doğu dinleri maneviyatına hicivli ve komik bir bakış sunabilir." 

 

Tayland'ın belli tatil köyleri olan Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui ve Golden Triangle'daki yer alan Four Seasons otellerinin şehre, ülkeye, ormana ve sahile yayılarak The White Lotus'a istenilen ortamı sunabileceği düşünülüyor. Kaynaklar, The White Lotus'un henüz prodüksiyon aşamasına başlamadığını, şu an için Tayland'daki beldeleri araştırdıklarını doğruladı. Oyuncu kadrosuyla ilgili ayrıntılar açıklanmamış olsa dahi her sezon yeni bir kadro yer aldığı için, Asya'da geçen tatilde de yeni yüzlerin olacağını varsaymak mümkün. 

 

The White Lotus ilk sezonuyla 10 Emmy Ödülü, 2. sezonda da birçok ödüllerin yanı sıra Jennifer Coolidge ile Altın Küre'de en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü kazanmıştı. 

 

Kaynak: Variety 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.