The White Lotus'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

2.035 Gösterim
7 Ekim 2022 12:51
The White Lotus'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

HBO'nun Emmy ödüllü dizisi The White Lotus'un Sicilya'da geçecek olan 2. sezonundan fragman yayınlandı. Jennifer Coolidge, Aubrey Plaza, Tom Hollander, Michael Imperioli gibi isimlerin rol alacağı sezon, 30 Ekim'den itibaren HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.


Hawai'deki seçkin bir tatil köyünde çalışanların ve konukların bir hafta boyunca yaşadıkları maceraları konu alan 6 bölümlük mini dizi şeklinde başlayıp yakaladığı başarı sonrası antoloji serisine dönüştürülen The White Lotus'un 2. sezonundan fragman yayınlandı. Hikâyenin Sicilya'ya taşınacağı 2. sezon, 30 Ekim'de başlayacak ve HBO Max'te ekranlara gelecek.

 

Yeni sezonda Jennifer Coolidge kendisine Emmy ödülü kazandıran Tanya McQuoid rolüne geri dönerken Aubrey Plaza, F. Murray Abraham, Adam DiMarco, Tom Hollander, Michael Imperioli, Haley Lu Richardson, Theo James, Meghann Fahy, Will Sharpe ve Leo Woodall ona eşlik edecek yeni isimler olacak. Bu yıl Emmy'de 20 adaylıktan 10 ödül çıkarmayı başaran diziyi Mike White yazıp yönetmeye devam edecek.

 

The White Lotus'un Ciao, Italian Dream, Bull Elephants, In the Sandbox, That's Amore, Abductions, Byg adlarını taşıyan yedi bölümden oluşacak olan 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.