The White Lotus'un 2. sezon kadrosu netleşiyor

2.843 Gösterim
20 Ocak 2022 14:45
The White Lotus'un 2. sezon kadrosu netleşiyor

6 bölümlük mini dizi şeklinde tasarlanan fakat yakaladığı başarı sonrası antoloji serisine dönüştürülen The White Lotus'un 2. sezon kadrosu şekilleniyor. F. Murray Abraham, Tom Hollander, Adam DiMarco ve Haley Lu Richardson dizide yer alacağı açıklanan yeni isimler oldu.


Temmuz 2021'de başlayan ilk sezonunda, Hawaii'de yer alan mükemmel  bir manzaraya sahip White Lotus adlı lüks otelin, hayatları dışarıdan sorunsuz görünen bir grup müşteri ve çalışanın tatil boyunca günler geçtikçe karanlıklaşan hikâyelerini anlatan The White Lotus'un, yeni bir grup insanın farklı bir konumdaki White Lotus otelinde yaşadıklarına odaklanacak 2. sezonunun kadrosu şekilleniyor. Daha önce Michael Imperioli ve Aubrey Plaza'nın yer alacağı açıklanan yeni sezon ekibine şimdi de F. Murray Abraham, Tom Hollander, Adam DiMarco ve Haley Lu Richardson'ın katıldığı açıklandı. Ayrıca ilk sezonda, hayatını kaybeden annesinin yasını tutan Tanya McQuoid adlı kadını canlandıran Jennifer Coolidge'ın 2. sezonda rolüne geri döneceği konuşulsa da HBO henüz resmi bir açıklama yapmadı. 

 

İkinci sezonda; Amadeus ve Homeland gibi yapımlardan tanınan F. Murray Abraham oğlu ve torunuyla seyahat eden Bert Di Grasso adlı karakteri canlandırırken, oğlu Dominic'i The Sopranos'un Christopher Moltisanti'si Michael Imperioli, yeni üniversite mezunu olan torunu Albie'yi Adam DiMarco oynayacak. Tom Hollander arkadaşları ve yeğeniyle birlikte tatil yapan Quentin adlı bir İngiliz'e, Haley Lu Richardson patronuyla tatil yapan Portia adlı bir kadına, Parks and Recreation'ın yıldızı Aubrey Plaza ise eşi ve arkadaşlarıyla otele gelen Harper Spiller karakterine hayat verecek.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.