The Wheel of Time'dan 360° görüş açılı bir fragman yayınlandı

5.364 Gösterim
28 Ekim 2021 16:04
The Wheel of Time'dan 360° görüş açılı bir fragman yayınlandı

Amazon Prime’ın Robert Jordan’ın aynı isimli roman serisinden ekrana uyarladığı The Wheel of Time'dan yeni bir fragman yayınlandı. Dizi, 19 Kasım 2021'de izleyiciyle buluşacak.


Amazon'un Prag'da kurduğu dev bir stüdyoda çekilen ve henüz altı bölümlük ilk sezonu yayınlanmadan ikinci sezon onayı alan yeni dizisi The Wheel of Time, Robert Jordan'ın yazdığı, Türkiye'de Zaman Çarkı adıyla yayınlanan 15 ciltlik roman serisine dayanıyor. Seri, 1990'da yayınlanan Dünyanın Gözü (The Eye of the World) isimli ilk romanla başlayıp 2013'te okuyucuyla buluşan Işığın Anısı (A Memory of Light) kitabıyla son bulmuştu. Serinin ilk bölümünden önceki zamanları anlatan Yeni Bahar (New Spring) romanı ise 2004 yılında basılmıştı. Robert Jordan'ın 2007 yılında hayatını kaybetmesi nedeniyle serinin son üç kitabı Brandon Sanderson tarafından tamamlanmıştı.

 

The Wheel of Time, kadınlardan oluşan Aes Sedai adındaki güçlü bir topluluğun üyesi olan Moiraine’in, beş kişiden oluşan bir grupla insanlığın kaderini belirleyecek bir yolculuğa çıkmasını anlatıyor. Moiraine, aralarından birinin kadim bir kehanete göre, insanlığı ya kurtaracak ya da yok edecek seçilmiş kişi olduğunu düşünmektedir.

 

Moiraine karakterine Rosamund Pike’ın hayat verdiği dizi, Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Sophie Okonedo, Barney Harris, Madeleine Madden, Kat Alexander, Michael McElhatton, Álvaro Morte, Alexandre Willaume, Priyanka Bose, Kate Fleetwood ve Clare Perkins gibi isimleri içeren geniş bir oyuncu kadrosuna sahip.

Leavetaking, Shadow's Waiting, A Place of Safety adlarındaki ilk üç bölümü, 19 Kasım'da aynı anda Amazon Prime Video'da yayına girecek dizinin 360° görüş açılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.