The Umbrella Academy'nin 3. sezonundan fragman yayınlandı

1.649 Gösterim
20 Mayıs 2022 14:54
The Umbrella Academy'nin 3. sezonundan fragman yayınlandı

The Umbrella Academy'nin 3. sezonundan poster ve fragman yayınlandı. Yeni sezon, 22 Haziran'dan itibaren Netflix ekranlarında olacak.


Netflix'in, Gerard Way ve Gabriel Bá'nın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan süper kahraman dizisi The Umbrella Academy'nin 3. sezonundan poster ve fragman yayınlandı. Dizinin ilk iki sezonu gibi 10 bölümden oluşacak olan yeni sezon, 22 Haziran'dan itibaren izleyiciyle buluşacak. 

 

Hikâyenin tam olarak 2. sezonun iki yıl önce yayınlanan The End of Something adlı final bölümünde kaldığı yerden devam edeceği 3. sezonda; Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampan, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore ve Ritu Arya rollerine geri dönerken Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David ve Javon Walton kadroya katılan yeni isimler olacak. Trans birey olduğunu açıklayarak Ellen Page olan adını Elliot Page olarak değiştiren Kanadalı oyuncunun hayat verdiği Vanya Hargreeves karakterinin adı da yeni sezonla birlikte Viktor Hargreeves olarak geçecek. 

 

The Umbrella Academy'nin 22 Haziran'dan itibaren tüm bölümleriyle Netflix'te izleyiciyle buluşacak olan 3. sezonundan yayınlanan poster ve fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.