Colm Feore

Colm Feore

Doğum Bilgisi

22 Ağustos 1958

Yaş

62


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Greta 19 Nisan 2019
UIP Türkiye 19.939 254.030
Warner Bros. Türkiye 652.628 7.663.076
UIP Türkiye 121.793 1.422.883
Thor 29 Nisan 2011
UIP Türkiye 319.460 3.640.745
Riddick Günlükleri 13 Ağustos 2004
UIP Türkiye 160.467 1.004.378
Hesaplaşma (2004) 5 Mart 2004
UIP Türkiye 86.643 567.600
Bela İş Başında 4 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 70.523 354.211
Chicago 7 Mart 2003
UIP Türkiye 207.534 1.241.542
En Büyük Korku 16 Ağustos 2002
UIP Türkiye 137.970 597.715
Pearl Harbor 8 Haziran 2001
UIP Türkiye 661.075 1.754.324
Köstebek (2000) 3 Mart 2000
UIP Türkiye 150.815 340.696
Yüzyüze 21 Kasım 1997
UIP Türkiye 457.480 249.146