The Umbrella Academy'nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu

17.716 Gösterim
14 Mart 2022 13:42
The Umbrella Academy'nin 3. sezon yayın tarihi belli oldu

The Umbrella Academy'nin 3. sezon tarih duyurusu yayınlanan bir  teaser ile yapıldı. Dizi, 22 Haziran'dan itibaren yeni sezonuyla Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak.


Gerard Way'in yazdığı aynı adlı çizgi roman serisinden televizyona uyarlanan Netflix dizisi The Umbrella Academy'nin 22 Haziran'dan itibaren izleyiciyle buluşacak olan 3. sezonundan teaser yayınlandı. Dizinin ilk iki sezonu gibi 10 bölümden oluşacak olan 3. sezonunun bölümleri sırasıyla Meet the Family, World’s Biggest Ball of Twine, Pocket Full of Lightning, Kugelblitz, Kindest Cut, Marigold, Auf Wiedersehen, Wedding at the End of the World, Six Bells ve Oblivion isimlerini taşıyacak. 

 

1963'teki maceraları sona eren kardeşlerin alternatif bir zaman çizelgesinde tekrar günümüze dönmesiyle yaşananları konu alacak 3. sezonda; Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampan, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore ve Ritu Arya rollerine geri dönerken, kadro Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David, Javon Walton gibi isimlerle zenginleşecek. 

 

The Umbrella Academy'nin 22 Haziran'dan itibaren Netflix ekranlarında olacak 3. sezonundan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.