The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'in, Türkiye vizyon tarihi belli oldu

8.211 Gösterim
21 Haziran 2022 18:15
The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'in, Türkiye vizyon tarihi belli oldu

Jennifer Lawrence'ın başrolünde yer aldığı Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisinin öncesini konu edinecek The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'in Türkiye vizyon tarihi belli oldu.


Suzanne Collins'in aynı isimli çok satan roman serisinden uyarlanan ve ilk filmi 2012 yılında izleyiciyle buluşan Açlık Oyunları (The Hunger Games) serisi, yaklaşık sekiz yıl sonra gelen yeni bir filmle devam ediyor.

 

Dört filmlik seride Capitol'un tiran lideri olarak gördüğümüz Coriolanus Snow'un, yıllar önce gençlik döneminde, 10. Açlık Oyunları'nda 12. Bölge'den Lucy Gray Baird'ın mentoru olması sonrası gelişen olayları anlatan ve Suzanne Collins'ın 2020'de yayımladığı Kuşların ve Yılanların Şarkısı kitabından uyarlanacak olan The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, 17 Kasım 2023'te ülkemizde gösterime girecek.

 

2012-2015 yılları arasında Jennifer Lawrence'ın başrolünde olduğu dört filmle dünya genelinde yaklaşık $3 milyar hasılata erişen Açlık Oyunları serisi, ülkemizde ise toplamda 3 milyonu aşkın seyirciye ulaşmayı başarmıştı.

 

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'de, Coriolanus Snow'un gençliğine Tom Blyth hayat verirken, Lucy Gray Baird karakterini ise yakın dönemde çıkış yakalayan genç oyunculardan Rachel Zegler canlandıracak. Serinin son üç filminde olduğu gibi bu filmin de yönetmen koltuğunda Francis Lawrence oturacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.