The Good Boss filmi yakında GAİN'de yayına girecek

4.239 Gösterim
2 Mayıs 2023 15:27
The Good Boss filmi yakında GAİN'de yayına girecek

Güneşli Pazartesiler'in yönetmeni Fernando León de Aranoa'nın yazıp yönettiği, başrolünü Javier Bardem'in üstlendiği The Good Boss filmi yakında GAİN kütüphanesine eklenecek.


Bir taşra kasabasında yer alan endüstriyel terazi üretim fabrikasına mükemmellik ödülü verebilecek bir komitenin ziyaretini bekleyen bir patronun, işçilerinin sorunlarını kısa sürede çözmeye çabalamasını konu alan The Good Boss (İyi Parton), yakında GAİN'in film kataloğunda yerini alacak. Orijinal adı El buen patrón olan 2021 yılı yapımı komedi-drama filmi, prömiyerini 69. San Sebastián Uluslararası Film Festivali'nde yapmıştı.

Güneşli Pazartesiler (Los Lunes Al Sol) filminin yönetmeni Fernando León de Aranoa'nın yazıp yönettiği film, 36. Goya Ödülleri'nde rekor kırarak 20 dalda aday gösterilmiş ve İspanya'nın Oscar adayı olmuştu. Javier Bardem'in Julio Blanco adlı karizmatik ve çıkarcı patrona hayat vererek başrolü üstlendiği filmin kadrosunda Manolo Solo, Almudena Amor, Óscar de la Fuente, Sonia Almarcha, Fernando Albizu, Tarik Rmili, Rafa Castejón, Celso Bugallo ve Francesc Orella gibi isimler yer alıyor.

 

35. Avrupa Film Ödülleri'nde The Divide ve Cop Secret'ı geride bırakarak Avrupa Yapımı En İyi Komedi Filmi kategorisinde ödüle kavuşan The Good Boss'ın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.