The Godfather'ın yapım sürecini konu alacak The Offer dizisinde Al Ruddy’ye Miles Teller hayat verecek

1.911 Gösterim
29 Mayıs 2021 19:15
The Godfather'ın yapım sürecini konu alacak The Offer dizisinde Al Ruddy’ye Miles Teller hayat verecek

Paramount+’ın The Godfather filminin yapım sürecini konu alacak The Offer dizisinde, cinsel istismar ve taciz suçlamaları sonrası Armie Hammer’ın uzaklaştırıldığı Al Ruddy rolüne Miles Teller hayat verecek.


Paramount+ seriyi ilk duyurduğunda; kariyerine altı sezonluk Hogan’s Heroes dizisiyle başlayan ve bu başarısından sonra 1972 yılında The Godfather’ı yapan Kanadalı yapımcı Al Ruddy’ye Armie Hammer’ın hayat vereceği konuşuluyordu. Daha sonrasında Hammer, birden fazla kadın tarafından hakkında yapılan cinsel istismar ve taciz suçlamaları sebebiyle projeden uzaklaştırılmış ve Al Ruddy karakterine kimin hayat vereceği bir muamma olarak kalmıştı. Şimdi ise, Variety'nin haberine göre projede Armie Hammer'ın yerini Miles Teller alacak.

 

Prime Video’nun Hunters dizisinin yapımcısı Nikki Toscano ve Michael Toklin’in senaryosunu kaleme alacağı dizinin pilot bölümünün yönetmen koltuğunda Bohemian Rhapsody’nin yönetmeni Dexter Fletcher oturuyor olacak. Project X, War Dogs, Whiplash ve Divergent gibi yapımlardaki performanslarıyla tanınan Miles Teller'ın yer aldığı son proje ise bu senenin sonunda vizyona girmesi beklenen Top Gün Maverick.

 

Kaynak: theplaylist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.