The Boys'un 3. sezonundan fragman yayınlandı

5.430 Gösterim
14 Mart 2022 13:50
The Boys'un 3. sezonundan fragman yayınlandı

Amazon Prime Video'nun sevilen süper kahraman dizisi The Boys'un 3. sezonundan fragman yayınlandı. Dizinin yeni sezonu, 3 Haziran'dan itibaren Amazon Prime Video'da olacak.


Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından Eric Kripke tarafından televizyona uyarlanan, güçlerini kötüye kullanan süper kahramanlara karşı savaşan bir ekibin maceralarını konu alan The Boys'un 3. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 3 Haziran tarihinden itibaren Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. 

 

İlk iki sezonuyla birçok dalda Emmy'ye aday olan dizinin; Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit gibi isimleri içeren kadrosu, yeni sezonda Soldier Boy karakterine hayat verecek olan Jensen Ackles'ın katılımıyla daha da zenginleşiyor.

 

Önceki sezonlar gibi 8 bölümden oluşacak olan yeni sezonun ilk üç bölümü, 3 Haziran'da aynı anda yayınlandıktan sonra kalan bölümler birer hafta arayla ekranlara gelecek. The Boys'un 3. sezonunun, Imagine Dragons'un Bones şarkısı eşliğinde yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.