The Boys dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı

3.408 Gösterim
23 Şubat 2024 17:21
The Boys dizisinin 4. sezon yayın tarihi açıklandı

Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanan, Prime Video'nun fenomen dizisi The Boys 13 Haziran 2024 tarihinden itibaren dördüncü sezonuyla ekranlara gelecek.


Garth Ennis ile Darick Robertson'ın aynı isimli çizgi romanından Eric Kripke tarafından televizyona uyarlanan, Prime Video'nun fenomen dizisi The Boys dördüncü sezonuyla 13 Haziran 2024 tarihinden itibaren ekranlara gelecek. İlk üç sezonuyla sekiz dalda Emmy adaylığı elde eden dizi, tüm insanlığın inancını kazanan ancak özünde yozlaşmış kapitalist bir şirketin piyonu olan bir takım süper kahramanın foyalarının ortaya çıkmasıyla birlikte yaşadığı maceraları konu ediniyor.

 

Çekimleri geçtiğimiz yıl tamamlanan The Boys dördüncü sezondan önce serinin spin-off projesi Gen V seyirciyle buluştu. İlk sezonu 2019, ikinci sezonu 2020, üçüncü sezonu 2022 yılında yayınlanan dizinin dördüncü sezonu 8 bölümden oluşacak ve ilk üç bölümü aynı gün, sonraki bölümler haftalık olarak ekranlara gelecek.

 

The Boys dizisinin dördüncü sezonu diziye adını veren süper kahraman ekibinin baş düşmanı olan The Seven'ın yeniden yapılanmasını takip edecek. Victoria Neuman, Homelander'ın sıkı kontrolü altına girerken The Boys ve Butcher iş birliği yaparak dünyayı kurtarmanın bir yolunu bulmaya çalışacak.

 

Karl Urban'ın William Butcher, Jack Quaid'in Hugh Campbell ve Anthony Starr'ın Homelander'a hayat verdiği The Boys dizisinin dördüncü sezon oyuncu kadrosunda Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Tomer Capone, Nathan Mitchell, Karen Fukuhara ve Chace Crawford yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.