The Book of Boba Fett dizisinden iki yeni teaser yayınlandı

2.865 Gösterim
30 Kasım 2021 15:00
The Book of Boba Fett dizisinden iki yeni teaser yayınlandı

The Book of Boba Fett dizisinden iki yeni teaser ve ilk karakter posterleri yayınlandı. Dizi, 29 Aralık'tan itibaren Disney+'ta yayınlanmaya başlayacak.


Disney+, Star Wars evreninin sevilen karakteri Boba Fett'in odağında olacağı yeni dizi The Book of Boba Fett'in izleyiciyle buluşmasına kısa süre kala iki yeni teaser ile Boba Fett ve Fennec Shand'ın karakter posterlerini yayınladı. Dizide, posterleri yayınlanan karakterlerden Boba Fett'i Tamuera Morrison canlandırırken, Fennec Shand'a ise Ming-Na Wen hayat veriyor. 

 

Collin Hymes ve Jennifer Beals'ın birer bölümde rol aldığı dizinin müziklerini 2019'da Black Panther ile En İyi Film Müziği Oscar'ı kazanan besteci Ludwig Göransson ve Tenet, Black Panther, Venom'ın müziklerinin yapımında görev alan Joseph Shirley yaparken Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy, Colin Wilson gibi isimler projenin yapımcılığını üstleniyor. 

 

İlk kez The Mandalorian'ın 2. sezon finalinin ardından sürpriz şekilde duyurulan The Book of Boba Fett, 29 Aralık'ta birinci bölümüyle ekranlara gelecek ve kalan 7 bölümü haftalık olarak izleyiciyle buluşacak. Diziden paylaşılan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: StarWars.com

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.