Ludwig Göransson

Ludwig Göransson

Doğum Bilgisi

1 Eylül 1984

Yaş

36


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Tenet 26 Ağustos 2020
Warner Bros. Türkiye 139.827 3.001.902
Warner Bros. Türkiye 104.513 1.585.402
Warner Bros. Türkiye 890.596 13.400.506
Öldürme Arzusu 16 Mart 2018
TME Films 28.422 377.563
Black Panther 16 Şubat 2018
UIP Türkiye 718.743 10.662.657
Her Şey 11 Ağustos 2017
Warner Bros. Türkiye 31.818 393.911
Merkezi İstihbarat 17 Haziran 2016
UIP Türkiye 28.275 382.721
Warner Bros. Türkiye 36.029 471.175
Bu Nasıl Aile! 13 Eylül 2013
Warner Bros. Türkiye 92.562 1.070.939