The Batman'de Colin Farrell'ın hayat verdiği Penguin'i merkezine alan The Penguin dizisinden teaser!

5.376 Gösterim
13 Nisan 2023 14:34
The Batman'de Colin Farrell'ın hayat verdiği Penguin'i merkezine alan The Penguin dizisinden teaser!

Colin Farrell'ın başrolünde yer aldığı, HBO Max dizisi Penguin'den teaser yayınlandı. The Batman evreninde Gotham'ın mafyalarından biri olarak gördüğümüz Penguin'in değişen güç dengeleriyle ve kaos halindeki şehirle nasıl mücadele edeceği anlatılacak.


Warner Bros. Discovery yöneticileri tarafından gerçekleştirilen, HBO Max ve Discovery+ hizmetlerinin bir araya getirilerek yayın hayatına başlayacak olan Max'ın sunumunda, The Penguin'in ilk teaserına da yer verildi. 2022 yılının öne çıkan filmlerinden The Batman evreninde Gotham City'de büyüyen bir mafyaya odaklanan spin-off serisi The Penguin'in şu anda yapım aşamasında olduğu belirtildi.

 

Sekiz bölüm olarak yayınlanacağı söylenilen dizi, Riddler'ın Gotham City'nin en büyük mafya babalarından biri olan Carmine Falcone'u öldürdükten sonra, Oswald Cobblepot'un, nam-ı diğer Penguin'in kaos içindeki şehirle ve Gotham'ın yeraltı dünyasındaki güç boşluğuyla baş başa kalmasını anlatır. 

 

Colin Farrell'ın Cobblepot'a hayat verdiği dizide Carmine'ın kızı Sofia Falcone rolünde Cristin Milioti, Carmine'ın oğlu Alberto Falcone rolünde Michael Zegen ve bir zamanlar Gotham'ın en iyi gangsteri olan Salvatore Maroni rolünde Clancy Brown yer alırken onlara Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O'Connell, Carmen Ejogo, François Chau ve David H. Holmes gibi isimler eşlik ediyor.

 

The Batman filminin yapımcısı, senaristi ve yönetmeni Matt Reeves'in dizinin yapımcılığını üstlendiğine dair haberlerin doğrulanmasıyla, Craig Zobel’in dizinin ilk üç bölüm için yönetmen koltuğuna oturacağı açıklandı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.