The Batman 2, Venom 3 ve Ghostbusters: Afterlife 2 onaylandı

2.236 Gösterim
27 Nisan 2022 13:28
The Batman 2, Venom 3 ve Ghostbusters: Afterlife 2 onaylandı

Son dönemde gösterime giren Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife) ve The Batman'in devam filmleri onay aldı.


Pazartesi başlayan ve hâlâ sürmekte olan CinemaCon'da önümüzdeki dönemde salonlardaki yerini alacak olan gişe filmlerinin tanıtımları sürüyor. Stüdyolar ve yapımcılar da gelecek takvimlerinde yer alan filmlerden son gelişmeleri CinemaCon'da açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Warner Bros. The Batman'in, Sony ise Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage) ve Hayalet Avcıları: Öteki Dünya (Ghostbusters: Afterlife)'nın devam filmlerini açıkladı.

 

Mart başında izleyiciyle buluşan ve eleştirmenlerden olumlu bir geri dönüş almasının yanı sıra dünya genelinde de $760 milyon hasılata erişen The Batman'in bu başarısından sonra bir devam filminin gelmemesi sürpriz olurdu. Yapılan açıklamayla Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna, Robert Pattinson'ın ise Kara Şövalye rolüne geri döneceği de belirtildi.

 

Sony ise geçen yıl gösterime giren iki önemli filminin devamını açıkladı. Dünya genelinde $500 milyonu bulan gişesiyle Venom: Zehirli Öfke 2 (Venom: Let There Be Carnage), böylelikle serinin üçüncü filminin kapısını aralarken, Ghostbusters serisinin son halkası Afterlife ise ikinci filme bir giriş hikâyesi olmuş oldu.

Kaynak: Deadline, Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.