Tenet'in 26 Ağustos'ta vizyona gireceği ülkelerde gişe verileri paylaşılmayacak

2.298 Gösterim
20 Ağustos 2020 14:20
Tenet'in 26 Ağustos'ta vizyona gireceği ülkelerde gişe verileri paylaşılmayacak

Merakla beklenen Tenet'in 26 Ağustos'ta vizyona gireceği ülkelerde elde ettiği hasılat, seyirci sayısı gibi gişe verilerinin paylaşılmayacağı açıklandı.


Pandemi süreci boyunca tüm gözlerin çevrildiği Tenet, 26 Ağustos'tan itibaren nihayet seyirciyle buluşuyor. Christopher Nolan'ın yeni filmi, dünyanın içerisinde bulunduğu mevcut koşullar içerisinde birtakım yeniliklerle geliyor. Bu büyüklükte bir stüdyo filminde görmeye alışık olmadığımız şekilde Kuzey Amerika dışında daha önce vizyona girecek olan filmle ilgili, ABD'de yer alan sinemalardan hasılat yüzdesi, filmi vizyonda tutma süresi gibi konularda belli garantiler istenildiği biliniyor. Tüm bunlara filmin gişe verileriyle ilgili yeni bir gelişme de eklendi. Tenet'in 26 Ağustos'ta vizyona gireceği ülkelerde elde ettiği hasılat, seyirci sayısı gibi gişe verilerinin sonradan belirlenen belirlenecek bir tarihe kadar paylaşılmayacağı açıklandı.

 

Warner Bros. Türkiye'nin konuya dair bilgilendirme metni şöyle: "Türkiye dahil filmin 26 Ağustos tarihinde vizyona gireceği tüm ülkelerde geçerli olmak üzere; Tenet filmine ait ön gösterim, haftasonu, haftalık, vb. gişe verileri açıklanmayacaktır. Filme ait gişe verileri Warner Bros. Int’l açıklamasının ardından daha ileri bir tarihte paylaşılacaktır."

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.