Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

2.812 Gösterim
1 Temmuz 2019 11:27
Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

Korku filmlerinin ağırlıklı olacağı Temmuz ayında, 9 yeni yerli filmin vizyona girmesi planlanıyor.


05 Temmuz 2019

Uğur Kaplan'ın yönetmenliğini üstlendiği Efsunlu - Kabirden Gelen, tarihi bir kız yurduna kayıt yaptıran Kübra'nın burada edindiği arkadaşlıkla değişen hikâyesini anlatıyor.

12 Temmuz 2019

Aşık olduğu kadını kendine aşık etmek için "Aşk Büyüsü" yaptıran Musa'nın karşıya karşıya kaldığı durumu konu edinen filmi Battal Karslıoğlu yönetiyor.

İlker Tunçay'ın yönettiği Cin Deresi "Müsfer", arkeolojik kalıntıları tespit ederek proje hazırlaması gereken bir grubun seçtikleri köye giderken tehlikeli cin kabilesi Müsfer cinlerinin yolundan geçmek zorunda kalışlarını anlatıyor.

M. Hakan Kurşun'un yönettiği Yuvaya Dönüş, günümüzde Yumi'nin öyküsünden 1985 yılında aşk yaşayan Zafer ile Keiko'nun hikâyelerine kadar uzanan iç içe geçmiş olayları anlatırken filmin başrollerinde Burhan Öcal, Furkan Palalı, Megumi Masaki ve Ayten Uncuoğlu yer alıyor.

19 Temmuz 2019

Serdar Genç'in yönetmenliğini üstlendiği Akıllara Seza, 1997 yılında lise mezuniyetine giderken kaza geçirip komaya giren Mustafa’nın 22 sene sonra komadan uyanıp kazadan önceki sevgilisi Seza’yı yeniden kazanma çabasını anlatıyor.

Ecinni: Tılsımlı Mezar; Yılmaz, Sinan, Eda ve Selma'nın Ecinni filminin çekildiği köye giderek 400 yıl önce gömülmüş Ermeni bir rahibenin mezarını açmak istemeleriyle gelişen hikâyeyi anlatıyor.

Çağatay Düz ve Ege Demirbüken'in yazıp yönettiği Şahıs 46, çıktıkları yolda ıssız bir yerde arabalarının bozulmasıyla yakındaki bir evin sahibinden yardım talep eden bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

26 Temmuz 2019

Korku türündeki El-Deccur'un yönetmenliğini ve senaristliğini Gökhan Arı üstleniyor.

Vecihi Ener'in yönettiği Gaip'in kadrosunda Aziz Özuysal, Müslüm Samancı, Ayça Çeçen ve Mustafa Atalı gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.