Ayten Uncuoğlu

Ayten Uncuoğlu

Doğum Tarihi

24 Mayıs 1946

Yaş

76


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
16.09.2022 ₺361.583 8.430
12.07.2019 ₺91.677 5.913
25.01.2019 ₺1.360.024 102.517
08.12.2017 ₺4.569.051 391.485
20.05.2016 ₺9.697 754
25.03.2016 ₺86.995 7.545
18.03.2015 ₺6.514.906 810.138
17.01.2014 ₺990.827 97.575
20.12.2013 ₺13.825 1.178
20.12.2013 ₺15.093 1.490
28.01.2011 ₺17.293.396 2.028.057
09.04.2010 ₺256.131 34.100
06.03.2009 ₺149.417 23.462
24.10.2008 ₺2.774.698 370.989
12.10.2007 ₺157.095 21.595
23.02.2007 ₺412.636 59.302
26.10.2001 ₺33.490 13.005