Ayten Uncuoğlu

Ayten Uncuoğlu

Doğum Tarihi

24 Mayıs 1946

Yaş

74


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.07.2019 91.677 TL 5.913
25.01.2019 1.360.024 TL 102.517
08.12.2017 4.569.051 TL 391.485
20.05.2016 9.697 TL 754
25.03.2016 86.995 TL 7.545
18.03.2015 6.514.906 TL 810.138
17.01.2014 990.827 TL 97.575
20.12.2013 13.825 TL 1.178
20.12.2013 15.093 TL 1.490
28.01.2011 17.293.396 TL 2.028.057
09.04.2010 256.131 TL 34.100
06.03.2009 149.417 TL 23.462
24.10.2008 2.774.698 TL 370.989
12.10.2007 157.095 TL 21.595
23.02.2007 412.636 TL 59.302
26.10.2001 33.490 TL 13.005