Ayten Uncuoğlu

Ayten Uncuoğlu

Doğum Bilgisi

24 Mayıs 1946

Yaş

74


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yuvaya Dönüş 12 Temmuz 2019
CJ Entertainment Turkey 5.913 91.677
Aslı Gibidir 25 Ocak 2019
CGV Mars D. 102.517 1.360.024
Öteki Taraf 8 Aralık 2017
CGV Mars D. 391.485 4.569.051
Misafir 20 Mayıs 2016
PinemArt 754 9.697
Sol Şerit 25 Mart 2016
Pinema 7.545 86.995
Son Mektup 18 Mart 2015
Pinema 810.138 6.514.906
Warner Bros. Türkiye 97.575 990.827
Özür Dilerim 20 Aralık 2013
M3 Film 1.178 13.825
Yarım Kalan Mucize 20 Aralık 2013
İFP 1.490 15.093
Özen Film 2.028.057 17.293.396
Rina 9 Nisan 2010
Özen Film 34.100 256.131
Tiglon 23.462 149.417
Aşk Tutulması 24 Ekim 2008
Medyavizyon 370.989 2.774.698
Janjan 12 Ekim 2007
KenDa 21.595 157.095
Sis ve Gece 23 Şubat 2007
Özen Film 59.302 412.636
Maruf 26 Ekim 2001
Özen Film 13.005 33.490