Sundance Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren korku filmi Hereditary'den fragman yayınlandı

3.216 Gösterim
31 Ocak 2018 16:30
Sundance Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren korku filmi Hereditary'den fragman yayınlandı

Geçen günlerde son bulan Sundance Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştiren ve festivalden övgülerle ayrılan Hereditary'den fragman yayınlandı.


Sundance Film Festivali, Akademi'nin En İyi Film Oscar ödülü aday sayılarını arttıracak düzenlemeye gitmesinden beri önemli Oscar adayları çıkaran bir etkinlik olmaya başladı. Tüm bunların yanı sıra Sundance'ın yakın zamanda dikkat çektiği diğer bir nokta, festivalden çıkıp yıla damga vuran korku filmleri oldu. Son yıllarda bu tür adına iyi bir vitrine dönüşen festivalden yakın dönemde The VVitch, The Babadook ve Get Out gibi tüm sene boyunca konuşulmaya devam eden yapımlar çıktı. 2018 Sundance Film Festivali'nin son günlerine girilirken benzer bir rüzgar yeni bir korku filmi için esti: Hereditary.

 

Ari Aster'in yazıp yönettiği, oyuncu kadrosunda Toni ColletteGabriel Byrne, Alex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd gibi isimlerin yer aldığı film, annesi vefat ettikten sonra aile geçmişinde yatan birçok korkutucu sırrı keşfetmeye başlayan Annie ve ailesinin hikâyesini anlatıyor.

 

Başarılı bir kurgu sonucu tekinsiz atmosferin izleyene geçtiği fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz. Film ABD'de 8 Haziran 2018 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.