Gabriel Byrne

Gabriel Byrne

Doğum Tarihi

12 Mayıs 1950

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.07.2019 ₺105.287 8.529
08.06.2018 ₺1.187.189 89.748
12.02.2016 ₺25.771 2.597
28.02.2014 ₺26.851 3.355
14.02.2014 ₺838.482 91.928
08.12.2006 ₺98.548 10.935
08.04.2005 ₺253.213 38.704
24.01.2003 ₺2.698.611 607.463
07.04.2000 ₺473.675 256.388
28.01.2000 ₺459.035 240.261
05.02.1999 ₺274.936 221.241
18.12.1998 ₺8.878 7.936
08.05.1998 ₺246.515 337.360
17.10.1997 - -
26.09.1997 - -
15.12.1995 - -
28.07.1995 - -
07.07.1995 - -
03.03.1995 - -
04.03.1994 - -
29.10.1993 - -

Diğer Filmleri