Gabriel Byrne

Gabriel Byrne

Doğum Bilgisi

12 Mayıs 1950

Yaş

70


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölü Adam 12 Temmuz 2019
Filmartı 8.529 105.287
Ayin 8 Haziran 2018
Bir Film 89.672 1.185.311
Sessiz Çığlık 12 Şubat 2016
M3 Film 2.597 25.771
Kapital 28 Şubat 2014
M3 Film 3.355 26.851
Vampir Akademisi 14 Şubat 2014
Bir Film 91.928 838.482
Gurur Dünyası 8 Aralık 2006
Özen Film 10.935 98.548
Baskın (2005) 8 Nisan 2005
Warner Bros. Türkiye 38.704 253.213
Hayalet Gemi 24 Ocak 2003
Warner Bros. Türkiye 607.463 2.698.611
Stigmata 7 Nisan 2000
UIP Türkiye 256.388 473.675
A&P Filmcilik 240.261 459.035
Devlet Düşmanı 5 Şubat 1999
UIP Türkiye 221.241 274.936
Bu Nasıl Aşk? 18 Aralık 1998
Özen Film 7.936 8.878
Demir Maskeli Adam 8 Mayıs 1998
UIP Türkiye 337.360 246.515
Kuduz Bakışı 17 Ekim 1997
Özen Film - -
Smilla ve Karlar 26 Eylül 1997
Özen Film - -
Olağan Şüpheliler 15 Aralık 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Masumiyetin Bedeli 28 Temmuz 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Küçük Kadınlar 7 Temmuz 1995
Warner Bros. Türkiye - -
Kaderin Cilvesi 3 Mart 1995
UIP Türkiye - -
Tehlikeli Bir Kadın 4 Mart 1994
Standard Film - -
Suikastçi 29 Ekim 1993
Warner Bros. Türkiye - -