Gabriel Byrne

Gabriel Byrne

Doğum Tarihi

12 Mayıs 1950

Yaş

70


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.07.2019 105.287 TL 8.529
08.06.2018 1.185.311 TL 89.672
12.02.2016 25.771 TL 2.597
28.02.2014 26.851 TL 3.355
14.02.2014 838.482 TL 91.928
08.12.2006 98.548 TL 10.935
08.04.2005 253.213 TL 38.704
24.01.2003 2.698.611 TL 607.463
07.04.2000 473.675 TL 256.388
28.01.2000 459.035 TL 240.261
05.02.1999 274.936 TL 221.241
18.12.1998 8.878 TL 7.936
08.05.1998 246.515 TL 337.360
17.10.1997 - -
26.09.1997 - -
15.12.1995 - -
28.07.1995 - -
07.07.1995 - -
03.03.1995 - -
04.03.1994 - -
29.10.1993 - -

Diğer Filmleri