Succession'ın 4. sezon çekimleri başladı

3.593 Gösterim
28 Haziran 2022 17:12
Succession'ın 4. sezon çekimleri başladı

HBO, Succession'ın 4. sezonunun çekimlerinin başladığını duyurdu. Dizinin yayın tarihi henüz net olarak belli olmayan yeni sezonu, 10 bölümden oluşacak.


HBO, Succession'ın 4. sezon çekimlerinin Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun ve J. Smith-Cameron'lı kadrosuyla New York'ta başladığını duyurdu. Yeni sezonda bölüm sayısı, önümüzdeki ay birçok dalda Emmy'e aday olması beklenen 3. sezona göre bir artarak on olacak. Dizinin, 23 Emmy adaylığından 9 ödül çıkaran ilk iki sezonu da onar bölümden oluşmuştu.

Waystar Royco'nun Lukas Matsson'a satışının giderek yaklaşmasıyla, bu anlaşma tamamlanmasının hayatlara etkilerini tahmin eden Roy ailesinde varoluşsal bir endişe ile bölünmenin ortaya çıkacağı 4. sezonu da yer alacağı kesinleşen diğer oyuncular arasında Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters ve Jeannie Berlin yer alıyor. Yeni sezonun konusu göz önüne alındığında Lukas Matsson'a hayat veren Alexander Skarsgård'ın da rolüne geri dönmesi bekleniyor.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.