Steven Moffat'ın yeni dizisi Inside Man, Netflix'te yayınlanacak

3.176 Gösterim
26 Mart 2021 14:40
Steven Moffat'ın yeni dizisi Inside Man, Netflix'te yayınlanacak

Coupling, Doctor Who ve Sherlock'un yaratıcılarından Steven Moffat'ın oyuncu kadrosunda Stanley Tucci, David Tennant, Lydia West, Dolly Wells gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisi Inside Man, Netflix'te yayınlanacak.


2000'lerin başında kült mertebesine erişen Coupling dizisinden sonra uzun süreler modern Doctor Who'nun yaratıcı ekibinin pilot koltuğunda oturan, Mark Gatiss ile birlikte ise Sherlock ve Dracula dizilerine imza atan Steven Moffat, yeni BBC dizisiyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deadline'ın haberine göre, dört bölümden oluşacak dizi, Birleşik Krallık ve İrlanda dışında Netflix'te yayınlanacak.

 

Her ne kadar konusuyla ilgili detayları paylaşılmasa da Inside Man ismiyle yayınlanacak dizinin başrolleri netleşti. Usta oyuncu Stanley Tucci'nin başrolünde yer alacağı dizide, Moffat'ın daha önce birlikte çalıştığı David Tennant, Dolly Wells ve Lydia West gibi isimler de Tucci'ye eşlik ediyor. Dizinin yönetmenliğini ise Sherlock'un yönetmenlerinden Paul McGuigan üstlenecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.