Stephen King ve Joe Hill'in öyküsünden uyarlanan In the Tall Grass filminden fragman yayınlandı

8.641 Gösterim
18 Eylül 2019 16:45
Stephen King ve Joe Hill'in öyküsünden uyarlanan In the Tall Grass filminden fragman yayınlandı

Stephen King ve kendisi gibi yazar olan oğlu Joe Hill'in aynı isimli eserinden uyarlanan korku filmi In the Tall Grass'ten fragman yayınlandı.


Stephen King beyaz perdede her zaman karşılık bir yazardı fakat günümüzde yönetmenin imzasını taşıyan kitapların sinema ve televizyon uyarlamaları, hiç olmadıkları kadar revaçta. Hâlihazırda gösterime girmiş olan Pet Sematary, It: Chapter Two ile vizyonu merakla beklenen Doctor Sleep'in yanı sıra, yakın zamanda 1922, Gerald's Game gibi Stephen King uyarlamalarına imza atan Netflix'in bir diğer King uyarlaması In the Tall Grass de, bu yılki King uyarlamaları arasında göze çarpıyor.

 

Stephen King ile kendisi gibi yazar olan oğlu Joe Hill'in kaleme aldığı aynı isimli uzun öyküden uyarlanan In the Tall Grass, seyahat ettikleri yolun kenarındaki genişçe arazide yer alan uzun otların arasından küçük bir çocuğun yardım çığlığını duyan iki kardeşin, bu otların arasına girmeleriyle kendilerini dehşetengiz olayların içerisinde bulmalarını anlatıyor. Oyuncu kadrosunda Harrison Gilbertson, Laysla De Oliveira, Avery Whitted, Will Buie Jr., Rachel Wilson ve Patrick Wilson gibi isimlerin yer aldığı; çektiği Cube, Cypher, Splice gibi filmlerin yanı sıra Orphan Black, Hannibal, American Gods, Westworld gibi dizilerde de yönetmenlik yapan Vincenzo Natali'nin yönettiği film, 04 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.