Stephen King'in kısa öyküsünden uyarlanan The Monkey'den fragman yayınlandı

151 Gösterim
16 Ekim 2024 15:36
Stephen King'in kısa öyküsünden uyarlanan The Monkey'den fragman yayınlandı

Cambaz (Longlegs) filmiyle dikkat çeken Osgood Perkins'in Stephen King'in kısa öyküsünden uyarladığı The Monkey'den fragman yayınlandı. Kadrosunda Theo James, Tatiana Maslany ve Elijah Wood'un yer aldığı film, ülkemizde 21 Şubat 2025'te sinemalarda gösterime girecek.


Cambaz (Longlegs) filmiyle adından sıkça söz ettiren Osgood Perkins'in senaryosunu yazıp yönetmen koltuğunda oturduğu The Monkey'den fragman yayınlandı.

 

Stephen King’in 1985 yılında yayımlanan Sis kitabındaki Maymun adlı öyküsünden uyarlanan The Monkey'nin oyuncu kadrosunda Theo James, Elijah Wood, Tatiana Maslany, Laura Mennell, Christian Convery, Laura Mennell ve Sarah Levy gibi isimler yer alıyor. 21 Şubat 2025'te Türkiye'de gösterime girecek filmin konusu ve fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

İkiz kardeşler Hal ve Bill, çocukluklarında karşılaştıkları lanetli bir oyuncak maymunun peşlerini bırakmadığını keşfederler. Oyuncak maymun, onu eline geçiren her kişiye dehşet ve ölüm getirirken, kardeşler hem geçmişlerinin karanlık sırlarıyla hem de bu uğursuz mirasla yüzleşmek zorundadır. Yıllar sonra tekrar bir araya geldiklerinde, masum bir çocuğun hayatını kurtarmak için bu laneti durdurmaya çalışırlar.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.