Star Wars: The Rise of Skywalker'dan görüntülerin yer aldığı özel bir video yayınlandı

2.113 Gösterim
26 Ağustos 2019 17:00
Star Wars: The Rise of Skywalker'dan görüntülerin yer aldığı özel bir video yayınlandı

Star Wars evreninde Skywalker külliyatını nihayete erdirecek olan Star Wars: The Rise of Skywalker'dan, D23 kapsamında özel bir video yayınlandı.


Günümüze kadar Star Wars evreninin temel odağı olan Skywalker külliyatının en azından şimdilik sonuçlanmasına sadece aylar kaldı. Star Wars hayranlarının halihazırda merakla beklediği Star Wars: The Rise of Skywalker'dan D23 Expo kapsamında yayınlanan özel video ise bu bekleyişi daha da hararetlendirecek gibi duruyor.

The Rise of Skywalker'ın olduğu gibi yedinci film The Force Awakens'ın da yönetmenliğini üstlenmiş olan J.J. Abrams, D23 fuarında 2016 yılında hayatını kaybeden Carrie Fisher'ın da filmde yer alacağını belirtirken, fuarda tüm sekiz filmlik macerayı özetleyip yeni filmden yeni görüntülerin yer aldığı bir video yayınlandı. Videonun en dikkat çeken noktası ise Rey'in Sith'e benzer bir kıyafet ve Darth Maul'unkine benzer bir ışın kılıcıyla gözüktüğü sahne oldu -ki bu sahne ile ilgili tahmin ve teoriler film gösterime girene kadar devam edecek gibi duruyor. Merakla beklenen film 20 Aralık 2019 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.