Star Wars: Son Jedi'dan kamera arkası görüntüleri yayınlandı

2.645 Gösterim
17 Temmuz 2017 11:00
Star Wars: Son Jedi'dan kamera arkası görüntüleri yayınlandı

Star Wars: Son Jedi (Star Wars: The Last Jedi) filminden, geçen yılın son günlerinde aramızdan ayrılan Carrie Fisher'ın da yer aldığı kamera arkası görüntüleri yayınlandı.


Disney ve Lucasfilm cephesinde Han Solo filminin yönetmenlerinin kovulması sonrası bir kargaşa hâkimdi. Fakat Rian Johnson'ın yazıp yönettiği Star Wars: Son Jedi bu kaostan hiç etkilenmişe benzemiyor. D23 Expo vesilesiyle paylaşılan kamera arkası görüntüleri de bunun oldukça ikna edici bir kanıtı gibi duruyor.

Geçen yılın son günlerinde aramızdan ayrılan Carrie Fisher'ı son kez (daha önceden reddedilen iddialarda olduğu gibi CGI ile dokuzuncu filme dâhil edilmezse) Prenses Leia olarak izleyeceğimiz filmden yayınlanan görüntüler, yönetmen Rian Johnson'ın Star Wars evrenine getirdiği vizyon ve yenilikler üzerine yoğunlaşıyor. Oyuncu kadrosunun film hakkında söyledikleri ise hâlihazırda heyecanlı olan hayranları daha da bir sabırsızlığa sürükleyebilir. Yılın en merak edilen filmlerinden Son Jedi, 15 Aralık 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.