Sherlock Holmes'ün kız kardeşi Enola'nın hikâyesinin anlatılacağı filmde Sherlock'a Henry Cavill hayat verecek

4.260 Gösterim
28 Haziran 2019 12:14
Sherlock Holmes'ün kız kardeşi Enola'nın hikâyesinin anlatılacağı filmde Sherlock'a Henry Cavill hayat verecek

Hollywood içerisinde birçok kez el değiştirmiş ikonik Sherlock Holmes karakterinin Peter Cushing, Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch ve Ian McKellen gibi isimlerden sonraki yeni sahibi Henry Cavill oldu.


Yayımlandığı ilk günden bu yana tüm dünyayı etkisi altına almış olan Sir Arthur Conan Doyle'un ünlü dedektif Sherlock Holmes'ü, bu kez pek de gün yüzüne çıkmamış bir hikâyeyi anlatmaya hazırlanıyor. Nancy Springer'ın The Enola Holmes Mysteries adlı kitap serisinden uyarlanacak olan Sherlock Holmes'ün kız kardeşi Enola Holmes'ün hikâyesinin anlatılacağı aynı adlı filmde Enola başrolüne Stranger Things dizisiyle tanıdığımız ve sonrasında Godzilla: King of the Monsters'la tanınırlığını sürdüren Millie Bobby Brown hayat verirken yönetmen koltuğunda The Cops, The Hour, Dickensian, Fleabag ve Killing Eve gibi başarılı BBC televizyon dizilerinin ünlü yönetmeni Harry Bradbeer oturacak.

Tümü kıvrak zekalarıyla nam salmış Holmes Ailesi'nin, gizem peşindeki isminin Enola olacağı filmde ağabeyi Sherlock Holmes olarak seyirci karşısına DC Sinematik Evreni'nden Mission: Impossible serisine kadar her dönem eşiğini biraz daha yükselten Henry Cavill çıkacak. Brown ve Cavill'in yanı sıra günümüze kadar gelen uyarlamalarda nadiren karşılık bulmuş Holmes çocuklarının annesi Mrs. Holmes'ü ise iki kez Oscar'a aday gösterilmiş usta isim Helena Bonham Carter canlandıracak.

 

Bu yaz çekimlerine başlanacak olan Enola Holmes'ün 2020 yılında vizyonla buluşması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.