Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı Yan Oda dizisinin yayın tarihi açıklandı

761 Gösterim
3 Mart 2024 21:15
Şevval Sam ve Caner Cindoruk'un başrollerinde yer aldığı Yan Oda dizisinin yayın tarihi açıklandı

Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Melek Baykal, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran ve Derya Pınar Ak gibi yıldız isimlerin yer aldığı Yan Oda dizisi, 9 Mart'tan itibaren çarşamba akşamları Star TV'de ekranlara gelecek.


Camdaki Kız, Kırmızı Oda, Yalı Çapkını gibi fenomen dizilere imza atan OGM Pictures'ın yeni dizisi Yan Oda, 9 Mart'tan itibaren cumartesi akşamları Star TV'de ekranlara gelecek. Kanalın Sakla Beni'nin ardından bu sezonki ikinci prömiyeri olan dizi, kariyeri düşüşe geçen ünlü sunucu Sevgi Ersoy'un zengin iş insanı Fikret ile ani evliliği sonrası aileler arası yaşanan çatışmayı takip ediyor.

 

Senaryosunu son olarak Yalı Çapkını dizisine imza atan Mehmet Barış Günger'in Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı ile birlikte kaleme aldığı Yan Oda dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor. Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Melek Baykal, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran ve Derya Pınar Ak gibi yıldız isimlerin yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunu Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan ve Nazlı Çetin oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.