Nazan Kesal

Nazan Kesal

Doğum Bilgisi

28 Mart 1969

Yaş

51


Gelecek Filmler

Dağıtımcı

Kurmaca Film

Vizyon Tarihi

-

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aydede 5 Ekim 2018
Kurmaca Film 26.719 244.781
Kaygı 12 Mayıs 2017
Başka Sinema 11.277 102.631
Kardeşim Benim 15 Ocak 2016
CGV Mars D. 2.070.949 23.134.409
Delibal 25 Aralık 2015
Warner Bros. 1.465.092 16.805.210
Toz Bezi 25 Aralık 2015
Ahu Film 7.709 75.039
SETEM Akademi 57 288
Daire 7 Şubat 2014
M3 Film 2.241 18.911
Saç 9 Eylül 2011
Tiglon 2.936 18.210
Vicdan 10 Ekim 2008
Medyavizyon 157.877 1.233.728
İklimler 20 Ekim 2006
Özen Film 35.345 257.556
Uzak 20 Aralık 2002
Özen Film 63.845 259.198
Yazgı 9 Kasım 2001
Özen Film 12.986 30.677